Centro de Educación Creativa, Pedagogía Waldorf

Modul 4, forår 2012 - Modul 5, efterår 2012

Modul 4 omhandlede skolebarnet fra 6-12 år - I Peru kaldet 'Primaria'.

Der blev undervist i regning af Else Slagebro. Mere regning, spansk, historie og geografi af Lourdes Jibaja fra Peru, zoologi og botanik af Jette Espersen og Else Slagebro, musik af Daniel Franco og Kike Pinto, Peru og eurytmi af Jette Espersen.

Der var 28 deltagere, som var glade for undervisningen. De anvender i stigende grad det, de har lært på seminariet i deres daglige arbejde som lærere. Det gør mig selvfølgelig rigtig glad og taknemmelig.

I slutningen af dette modul valgte deltagerne en opgave, som de udarbejder individuelt, teoretisk, kunstnerisk, praktisk og til fremlæggelse under Modul 6, som deres afsluttende opgave.

Under dette modul blev jeg kaldt 3 uger til Danmark, fordi min gamle mor på 95 var kommet på hospitalet og havde det meget dårligt. Hun klarede den. Men hun er fortsat svag, og alderen kan ingen tage fra hende.

Jeg besluttede, at jeg måtte blive i Danmark længere tid ad gangen og tilrettelagde derfor Modul 5, som omhandler store skolebørn fra 12 - 16 år - det de i Peru kalder 'Segundaria'- således at jeg ikke selv behøvede at være til stede.

Modul 5 er nu afviklet med en uges biologi med Ursula Locher fra Schweiz, Lourdes Jibaja, Peru har undervist i spansk, matematik, historie og geografi. Desuden har der været specialundervisning med Olga Ortiz, Peru.

Det er gået godt og er på mange måder rigtig fint, at folkene i Peru nu selv klarer det. Vi nærmer os jo slutningen af det 3-årige forløb.

Til foråret afslutter vi med modul 6, der først og fremmest omhandler udviklingshæmmede.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.05 | 21:57

Hej Katrine! Jeg har overladt alt salg af dukker til 'Skovalfen' i Studiestræde. De har også en webshop. Hanah (Else)

...
24.05 | 08:35

Hej 😊,
Jeg søger Miniature waldorfdukker til dukkehus brug, er det noget I sælger ?
Mvh. Katrine

...
30.09 | 14:09

Hej Maria! De store på 40 cm koster 650 kr. De små på 25 cm koster 425kr. Der kommer prisstigninger, idet en anden overtager salget og der så skal moms på

...
30.09 | 09:02

Hej Else.
Hvad koster dukkerne?
Mvh
Maria

...
Du kan lide denne side