velkommen til Else's gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af helle hansen, d. 02-05-2008
hej Else
jeg har forsøgt for snart længe siden at skrive til dig for at spørge, om du kunne tænke dig at komme her til Hertha og fortælle om projektet, "Solens Børn" og vise lysbilleder i salen. jeg vil så arrangere det gennem vores Støtteforening Hertha, men mangler svar fra dig. Planen er, at en aften i oktober evt. november ville passe os rigtig fint. Godt at læse, at du trives derovre igen og får udrettet noget. mange hilsener Helle Hansen


E-mail:
Skrevet af jette.espersen, d. 06-04-2008
Kære Else jeg skrev i din gaestebog i fredags men ser nu at den ikke findes saa derfor skriver jeg igen . Jeg sendte en mail som jeg haaber du modtager. Jeg vil rigtig gerne komme og besoege dig og boernene.Som vi talte om foer du rejste ville det vaere dejligt at overlappe jeg taler jo ikke spansk men kan vel faa det laert. Kaerligst jette


E-mail:
Skrevet af Dea Fabrin, d. 04-04-2008
Kære mor, her er der også dejligt forårsvejr. Vi har børnene denne weekend og har lige været en tur i frederiksberg have. Det var helt fantastisk med krokus, silla (de blå) smukke puder af anemoner osv. Vi var også inde i haveselskabets have og kigge lidt på en udstilling, men særligt på den påfugl de har gående.
Jeg er begyndt at løbe tre gange om ugen sammen med Sigurd og Mai. Det er dejligt at mærke at man kommer i form.
Håber du har det dejligt og passer på dig selv.
Skal hilse fra Hazem og børnene
Knus Dea


E-mail:
Skrevet af Tove, d. 29-03-2008
Kære Else,
Glædelig Påske!
Det er dejligt at høre, at du er vel ankommet og har genoptaget livstrådene på ny,
kærlig hilsen Tove


E-mail:
Skrevet af jette espersen, d. 22-03-2008
Kaere Ekse jeg har nu set din hjemmeside det er ret imponerende hvad du kan finde ud af . Her er paasken stille i forhold til hvad du oplever sammen med de varmblodede mennesker der højt oppe i bjergene. Men vinteren kom her til paaske høj himmel og frost. jeg foelger dig kaerligst jette


Skrevet af Søren Knudsen, d. 17-03-2008
Til min ven Else.
jeg kunne godt tænke mig og få nogle flere oplysninger om Inka ruinerne + hængebroen der blev passet i 400 år + de 3 "brugsforeninger" som Ernst Flink fortalte dem hvordan, de kunne starte dem op. Ruinerne ved tikat søen. hvad bliver der dyrket af grøntsager derude. er der flere slags majs.

Med mange venlige hilsner Søren Knudsen.
Johannes hages Alle 3. 2990 Nivå.


Skrevet af Torill Ansok, d. 14-10-2007
Hallo Else! Folkene på Inti har fortalt meg mye om deg og Anne. En kollega og jeg besøkte Inti sist sommer. Vi gjorde maling og tegning med barna. Jeg besøkte også stedet i 2003 sammen med noen venner. Jeg er lærer ved en Steinerskole her i Norge og gjennom skolen greier jeg hvert år å samle inn noen penger som jeg kan sende til IRW. I slutten av denne måneden kommer masse Steinerskolelærere fra hele Norge til vår skole, neste måned er det skolens årlige julemarked. Ved begge anledninger skal noen kollegaer og jeg selge peruansk håndverk som vi kjøpte i Peru. Spesielt de små fingerdukkene tjener vi godt på; Peruansk pris 4kr, norsk pris 40kr! Meget god butikk! Og mange penger til Inti!
Hilsen Torill


E-mail:
Skrevet af Torill Ansok, d. 14-10-2007
Hallo Else! Folkene på Inti har fortalt meg mye om deg og Anne. En kollega og jeg besøkte Inti sist sommer. Vi gjorde maling og tegning med barna. Jeg besøkte også stedet i 2003 sammen med noen venner. Jeg er lærer ved en Steinerskole her i Norge og gjennom skolen greier jeg hvert år og samle inn noen penger som jeg kan sende til IRW. I slutten av denne måneden kommer masse Steinerskolelærere fra hele Norge til vår skole, neste måned er det skolens årlige julemarked. Ved begge anledninger skal noen kollegaer og jeg selge peruansk håndverk som vi kjøpte i Peru. Spesielt de små fingerdukkene tjener vi godt på; Peruansk pris 4kr, norsk pris 40kr! Meget god butikk! Og mange penger til Inti!
Hilsen Torill


E-mail:
Skrevet af Jonathan SB, d. 03-10-2007
Kære Else.

Sikke en fin hjemmeside. Og Jens fortæller mig, at du er sej :)

Jonathan.


Skrevet af Anettae, d. 15-09-2007
Mange tak for spændende læsning, og nydelsen af alle de flotte billeder.
Virkelig vidunderligt at der findes folk som jer, der gør en forskel!
Held og lykke i og med fremtidens projekter.
Kærlig hilsen
Èn af Anne's elever Fra Steiner seminariet
:) Anettae


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/halleluja
Skrevet af Hanne, d. 27-08-2007
ps --- hov, der var en fejl i web-adressen, undskyld -- den rigtige er her !!


Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/rideferie-marokko
Skrevet af Hanne, d. 27-08-2007
Hej --- hvor er det dejligt at se nogen engagere sig i livet på steder i verden, hvor levevilkårene er ganske anderledes.
Jeg er selv engageret i "mine egne ting" i Marokko --- er på vej ind i et medlemsskab af SuG, bl.a. fordi jeg til tider støder på mennesker, som kunne bruge en håndsrækning.
Indtil videre har jeg bare som privatperson "givet en hånd med" hvor nogen har kunnet bruge lidt af det jeg kan..... f.eks. lidt sprog, lidt markedsføring, lidt med at kunne noget elementært med en cumputer / internet.....

Hanne


E-mail:
Hjemmeside: www123hjemmeside.dk/rideferie-marokko
Skrevet af Celina Espinoza Niss, d. 17-05-2007
Kære Else.

Jeg er meget begejstret for den store indsats du/I gør for børnene i Cusco.
Jeg, som selv kommer fra Perú og har boet i Danmark siden 1980, arbejder i en børnehave i Virum. Jeg kunne godt tænke mig at have kontakt med jeres børn eftersom vi skal arbejde med et projekt om børn i andre lande.
Derudover har jeg en søn på 20 år, som er meget interesseret i at arbejde frivillig 1 år i Perù. Han vil selv kontakte jer herom. Kan du give mig adressen på jeres hus i Cusco?

Te agradezco de antemano
cariñosos saludos de

CelinaE-mail:
Skrevet af Thorbjørn Bay Christiansen, d. 21-04-2007
Jeg ser med glæde, at her er det projekt, jeg hørte om, da jeg var i Cusco ca 1.11.06 i en uge for bl.a at besøge mit sponsorbarn i SOS byen der. Jeg er interesseret i at gøre noget da jeg skal til Peru igen sept 07- over nytåret 08. Jeg forestiller mig måske, at det skal være i Trujillo, som jeg blev ret vild med påp anden tur i jan 07. Jeg vender tilbage senere (snart)de bedste hilsener fra Thorbjørn


E-mail:
Skrevet af velkomstkomiteen, d. 28-03-2007
Hola Mama, jeg glæder mig til at se dig igen, jeg kommer og henter dig i morgen, Vi ses! God flyvetur!


Hjemmeside: www.nyidanmark.dk

Nyeste kommentarer

24.05 | 21:57

Hej Katrine! Jeg har overladt alt salg af dukker til 'Skovalfen' i Studiestræde. De har også en webshop. Hanah (Else)

...
24.05 | 08:35

Hej 😊,
Jeg søger Miniature waldorfdukker til dukkehus brug, er det noget I sælger ?
Mvh. Katrine

...
30.09 | 14:09

Hej Maria! De store på 40 cm koster 650 kr. De små på 25 cm koster 425kr. Der kommer prisstigninger, idet en anden overtager salget og der så skal moms på

...
30.09 | 09:02

Hej Else.
Hvad koster dukkerne?
Mvh
Maria

...