velkommen til Else's gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af hija, d. 28-02-2010
dukke i alpakkalandskab


Skrevet af maria fabrin, d. 16-02-2010
Kære mor.
Jeg havde virkelig glædet mig til vinterferien.Desværre er jeg en"snothvalp", og har derfor aflyst mine aftaler,Øv!..Øv!.Det har været en hård tid siden jeg skrev til dig sidste gang.Min kollega ,Rikke døede i onsdags, og der var så begravelse i lørdags.Det føles så meningsløst og trist.Til begravelsen var der åben kiste og præsten bandede,sagde "forfanden"end til flere gange.Det har jeg ikke prøvet før.Rebekka er blevet "fyret" fra Merko,fordi forretningen lukkede.I denne uge(vinteferien) er hun så genansat hos Tonny, så lige nu er hun igang med at bage kage til samtlige kollegaer, til i morgen.Jeg skal hilse fra hende.Bortset fra alt ,har jeg det godt.Jeg håber det samme for dig.Kærlig hilsen Maria.


E-mail:
Skrevet af maria fabrin, d. 06-02-2010
Kære mor.
Jeg kan fornemme på dine rejsebreve, at du trives og har det godt.Det glæder mig, at du er rask og frisk og ikke personligt er kommet til skade i jordskredet.Jeg har kun hørt om jordskredet i Peru via dig.De danske medier har været optaget af katastroften på Haiti.Sigurd og Ingrid siger dog, at de har set en artikel i avisen omkring Peru....det har jeg så ikke personligt. Herhjemme går det godt.Vi har det stadig meget koldt, og sidste uge blev vi endnu engang sneet inde.Mange skoler lukkede og busser og toge blev indstillet.Smukt er det danske landskab...men ret farligt og besværligt at færdes i.Hele Danmark løb tør for vejsalt,så det var en ren skøjtebane at køre i. Vækkeuret er for mit vedkommende blevet stillet tidligere end det plejer,så kan jeg bare nøjes med at "tøffe" derud af.Jeg er efterhånden blevet helt god til at køre i snevejr.Jeg skal hilse fra Ingrid,Tonny,Nanny og Sven.De var til middag i sidste uge.Jeg serverede fiskepakker og hindbærdessert med is.herefter spillede vi bezzervizer,det var ret sjovt.I vinerferien skal jeg til København,jeg skal være sammen med Bente og Kirsten, det glæder jeg mig meget til.Herudover håber jeg på at nogle af mine kære søskende vil være hjemme, så jeg også lige kan få set dem.På arbejdet går det godt, jeg har fået nogle rigtig søde kollegaer.Desværre er en af dem lige blevet indlagt på Rigshospitalet med en hjerneblødning,38 år...stof til eftertanke.Herhjemme går det godt, vi trives alle,også hesten og alle kaninerne.Jeg har fået kontakt med Torben over facebook,det glæder jeg mig over.Hav det godt.Knus Maria


E-mail:
Skrevet af Karen Abrahamsson, d. 30-01-2010
Kære Else.
Tak for at du ikke er kommet noget til under de forfærdelige jordskred, som vi har hørt om helt i DK. Naturens kræfter er store, men jeg glæder mig over, at dit arbejde kan fortsætte. Kærligst Karen


E-mail:
Skrevet af Tove, d. 28-01-2010
Hej Else,
tak for de dejlige rejsebreve!
Mine bedste ønsker for dig og det næste årti's rejser og gode gøremål,
kærlig hilsen Tove


E-mail:
Skrevet af Dea Fabrin, d. 14-01-2010
Hej mor, håber det går det godt hos dig. Jeg har det fint. Vi har fået en del nye elever og nogle af de "ældre elever" er blevet udsluset helt eller delvist til deres klasser. Derfor har vi også fået nyt skema. Så der er en del at forholde sig til. Jeg kommer træt hjem hver dag, men føler at jeg har gjort noget gavnligt, at det rykker. Så er rimelig tilfreds.
Der er fortsat koldt, men det har ikke sneet så meget de sidste par dage. Jeg glæder mig til det bliver lysere. Der er ligesom ikke så meget hygge over mørket længere efter jul. Nu er det mere bare trist og søvnigt. Bliver fantastisk med de første vintergækker og erantis, glæder mig!
Stort knus
Dea


Skrevet af mariafabrin, d. 12-01-2010
Hej mor.
Jeg kan læse ud af din hjemmeside, at du har haft en god jul og et godt nytår.Det har jeg også.Andre var på arbejde , så jeg frejrede nytåret i København sammen med Sigurd,Maj,Caroline,Dante og Johannes.Vi lavede en skøn middag med en forret bestående af lakseroulade,rejer,krebsehaler og hummersovs.Til hovedret lækker lammekølle med meget forskelligt tilbehør og tilsidst desserten bestående af rigtig god chokolade og Italienske kager.Et par rigtige hyggelige dage i det Københavnske,Dante er nok noget af det sødeste fasterbarn, man kunne ønske sig.Rebekka var på Fyn sammen med Simon.De skulle besøge nogle venner.Dagen efter tog De ud og besøgte mormor.Det er stadig rigtig koldt her i Danmark,sneen ligger her på landet hvid og fin over det hele, på Vestebro er den stadig gul.Jeg skal hilse rigtig mange gange fra Henrik Okkels.Vi har fået et fælles brev fra ham.Det er nogle artikler fra en fransk avis, der sammen med Susanne Brygger intervievede Kanabisserne.Der er et billede i avisen,der omhandler Kana, men som er fra Trørød kollektivet.Henrik vil gerne have din hjælp til at indentifisere dem på billedet.Jeg har fortalt, at du er i Peru, og han kan godt vente til du kommer hjem.Sigurd har lovet at hjælpe med at oversætte, jeg kan absolut ikke et ord på fransk.
Det glæder mig at læse, at du tager vare på dit helbred og derfor ikke overbelaster dig selv.Ellers går det godt,juleferien var som vanligt lidt for kort.Nu glæder vi os til vinterferien.Knus Maria


E-mail:
Skrevet af Bente Lilholt, d. 11-01-2010
Hej Else
Lige en lille hilsen fra det kolde nord.Det er meget koldt her vi har hvis glemt fra sidst vi havde snevejr i Danmark hvor koldt det kan blive. Jeg har lige printet dit sidste rejsebrev ud skal jo på min sædvanlige tur i morgen til mor,bitten og robert.Håber at det går godt med dig og at du snart sender nogle billeder til os.Mange hilsner fra os alle på fyn Bente


E-mail:
Skrevet af Johannes Mikkelsen, d. 10-01-2010
Hey mormor.

Jeg håber det går godt. I Danmark er der meget koldt, og jeg glæder mig til foråret overtager teten.

I Danmark sidder jeg netop nu og læser op til grundlæggende skatteret, hvilket kræver energi og dedikation.

Jeg satser på, at dit engagement i Peru giver lovende resultater, og gode oplevelser.

Mange hilsener fra

"Johansen"


E-mail:
Skrevet af Dea Fabrin, d. 07-01-2010
Hej mor, håber du har det dejligt! Jeg går hele tiden ind for at se om der er kommet billeder. men akkenej, kakkelej, frossenhaj, leverpostej. Kort sagt - TAG DIG SAMMEN! - læg nogle billeder ind. Ja, du kan godt høre at jeg er nysgerrig ik?

Knus Dea


Skrevet af Anna Møller Jørgensen, d. 04-01-2010
Kære Else.
Håber du er kommet godt ind i det nye år og får mange gode oplevelser - også denne gang i Peru. Glæder mig til nye billeder - har lige kigget på dem fra 2006.
Knus fra Anna (din barndoms- og skoleveninde)


E-mail:
Skrevet af Dea Fabrin, d. 27-12-2009
Hej mor, håber du nyder julen, det gør jeg ihvertfald i høj grad, skønt med lidt dasetid! Glæder mig til dine billeder.
Stort knus
Dea


E-mail:
Skrevet af Anja Møller Jensen, d. 26-12-2009
Hej Else
Du ønskes en glædelig jul og et velsignet nytår i det peruvianske højland.
Det er skønt at læse dine rejsebreve igen.
På snarligt gensyn i Cusco.
Kærlig hilsen
Waiki og Anja


E-mail:
Skrevet af maria fabrin, d. 25-12-2009
Kære mor.
Så har vi haft endnu en juleaften.Vi var i Espergærde.I morgen skal vi have julefrokost her,så jeg er i fuld gang med forberedelserne.Rebekka er desværre igen i år blevet syg,så hun ligger med ondt i halsen og lidt småfeber.Det er blevet hvid jul i år.Hele Danmark ligger dækket af sne.Heldigvis er vejene blevet sorte igen,de har ellers været en ren skøjtebane,ikke så sjovt at køre rundt i på sommerdæk.I mandags fik jeg heldigvis skiftet til vinterdæk, ikke at de er total skridsikre, men det hjælper.Torsdag før juleferien var vi totalt sneet inde her i Skamlebæk,busser og toge blev aflyst,så den stod i stedet på Amerikanske pandekager, læsning, kryds og tværs samt lidt julerengøring.Jeg kan læse på din hjemmeside, at du har haft en god jul.Herfra ønskes også et godt nytår.Hvis vejret tillader det skal jeg fejre nytåret sammen med Sigurd,Dante,Maj og Caroline.Andre skal på arbejde.Rebekka skal muligvis til Fyn sammen med Simon.Hav det godt.Knus Maria.


E-mail:
Skrevet af anne hedegaard, d. 18-12-2009
Hej Else
Frydefuldt at læse om Peru
Tak for det og abrazos til dem jeg kender og til dig
Anne


E-mail:

Nyeste kommentarer

24.05 | 21:57

Hej Katrine! Jeg har overladt alt salg af dukker til 'Skovalfen' i Studiestræde. De har også en webshop. Hanah (Else)

...
24.05 | 08:35

Hej 😊,
Jeg søger Miniature waldorfdukker til dukkehus brug, er det noget I sælger ?
Mvh. Katrine

...
30.09 | 14:09

Hej Maria! De store på 40 cm koster 650 kr. De små på 25 cm koster 425kr. Der kommer prisstigninger, idet en anden overtager salget og der så skal moms på

...
30.09 | 09:02

Hej Else.
Hvad koster dukkerne?
Mvh
Maria

...